Heeft uw platte dak onderhoud, dakinspectie of dakbeheer nodig?

Dakonderhoud Zoetermeer

Kewodak is verzorgt al jaren de dakbedekking rond Zoetermeer. 

Naast het plaatsen van nieuwe daken of het renoveren van daken in Zoetermeer hebben wij een specialistische service- en onderhoudsafdeling voor de regio: Kewodak Service Zoetermeer.

Kewodak Service kent de volgende vier peilers van dienstverlening:

Daklekkage Zoetermeer, 24 uur service

Bent u woonachtig in de regio Zoetermeer en heeft u lekkage aan het dak?
De service afdeling van Kewodak maakt direct een einde aan uw daklekkage te Zoetermeer.
Onze lekkagedienst is 24 uur per dag te bereiken. Via nummer 0172 - 43 21 42 kunt de lekkage doorgeven. U kunt ook gebruik maken van het serviceformulier om een melding te doen. 


 


Dakonderhoud Zoetermeer, voor een betrouwbaar dak

Met een dak dat met enige regelmaat onderhouden wordt voorkomt u onverwachte, grote problemen. Kleine mankementen worden op tijd gesignaleerd en gerepareerd. Ook voor een slim onderhoudscontract op maat verzorgt Kewodak Service uw dakonderhoud te Zoetermeer met grote betrouwbaarheid.

    

Dakbeveiliging Zoetermeer

Valbeveiliging en dakbeveiliging is specialisten werk. Ieder dak dient aan wettelijke veiligheidseisen te voldoen. Wilt u advies over uw dakbeveiliging te Zoetermeer? Wij keuren uw woning of bedrijf en rapporteren de bevindingen. Tevens geven wij advies over eventuele producten en middelen om de veiligheid op uw dak te Zoetermeer te waarborgen.

Dakinspectie Zoetermeer

Wilt u weten in welke staat uw dak zich bevind? Vraag een dakinspectie Zoetermeer aan. Onze inspecteurs keuren uw dak en maken een bestandsopname. Op die manier heeft u een helder overzicht van de conditie van uw dak en de eventuele onderhoudskosten op korte- en lange termijn. Dakinspectie Zoetermeer; een verantwoord middel om een correct meerjarenplan te maken voor onderhoud en budgettering.  
 

 

 

Inspectie en onderhouds-
abonnement

  • periodieke visuele inspectie
  • grondige reiniging
  • kleine reparaties
  • heldere rapportage van elk dakbouwdeel
  • conditiemeting
  • advies over direct te nemen maatregelen
meer informatie   aanvragen

Aangenaam... Kewodak service!