Heeft uw platte dak onderhoud, dakinspectie of dakbeheer nodig?

Dakservice Leiden

 
Dakdekkersbedrijf Kewodak heeft al ruim 28 jaar ervaring met dakwerkzaamheden te Leiden. Voor alle constructies, renovaties en reparaties aan het platte dak te Leiden bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een totaaloplossing.

Naast de uitvoerende werkzaamheden betreffende dakbedekking te Leiden, hebben wij een afdeling dat zich speciaal richt op de serviceverlening te Leiden. Van dakontwerp tot dakinspectie, van dakonderhoud tot dakadvies; Kewodak Service staat garant voor perfecte dakservice te Leiden.

Daklekkage Leiden, snel melden, snel verholpen


Lekkage is vervelend en moet snel verholpen worden.
Kewodak Service is 24 uur per dag te bereiken voor melding van uw daklekkage te Leiden.
Een lekkagemelding is snel door te geven, telefonisch of via meldingsformulier. Ons team van specialisten kunnen snel ter plaatse zijn en uw daklekkage oplossen. Graag geven we u ook een goed onderhoudsadvies mee om ervoor te zorgen dat uw dak ook in de toekomst lekkage vrij blijft!

 
Dakonderhoud Leiden, voor een gezond dak

Om ervoor te zorgen dat kleine mankementen of daklekkages niet erger worden is het van belang uw dak goed te onderhouden. Afhankelijk van het soort dak, de ligging en de conditie kunnen we voor u een onderhoudscontract op maat samenstellen. Zo kunt u onbekommerd genieten van uw woning!
Dakonderhoud te Leiden door Kewodak Service is genieten van een gezond dak.


 

Dakbeveiliging Leiden

Werken op grote hoogte of op lastig bereikbare daken brengt risico met zich mee.
Kewodak Service is dakspecialist en voor dakbeveiliging te Leiden bent u bij onze specialisten aan het juiste adres. Wilt u eerlijk en goed advies betreffende valbeveiliging en dakbeveiliging voor uw woning of bedrijf in Leiden? Wij bieden een ruim scala aan veiligheidsmiddelen en producten. 
 

 
 

Inspectie en onderhouds-
abonnement

  • periodieke visuele inspectie
  • grondige reiniging
  • kleine reparaties
  • heldere rapportage van elk dakbouwdeel
  • conditiemeting
  • advies over direct te nemen maatregelen
meer informatie   aanvragen

Aangenaam... Kewodak service!