Heeft uw platte dak onderhoud, dakinspectie of dakbeheer nodig?

Persbericht

Kewodak Service betrekt gloednieuw pand

KEWODAK SERVICE BETREKT GLOEDNIEUW PAND

SERVICEORGANISATIE OPTIMAAL VOORBEREID OP TOEKOMST 

 

Kewodak Service, de gespecialiseerde serviceorganisatie en onderhoudsdivisie van dakdekkerbedrijf Kewodak, vestigt zich per 15 juli 2008 in een gloednieuw pand aan de Röntgenweg 14 in Alphen aan den Rijn. Dankzij de verhuizing heeft het bedrijf een betere bereikbaarheid en kan het de hoge servicegraad – hét onderscheidende kenmerk van Kewodak Service – vasthouden en zelfs nog verder uitbreiden. Kortom: het nieuwe pand past naadloos in alle toekomstplannen.

Klaar voor de toekomst

Frank Keijzer, directeur Kewodak Service, is blij met het nieuwe bedrijfspand: “Wij staan bekend om de service, waar onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week op kunnen rekenen. Een lekkage aan een dak bijvoorbeeld komt altijd onverwacht én ongelegen. Wij bieden hulp op elk moment van de dag; met één vast aanspreekpunt en met vakkundige mensen. Naast reparaties verzorgen we ook dakonderhoud en dakbeveiligingen voor instanties en particulieren. In het nieuwe pand hebben we de ruimte om te groeien en daarmee onze service op het hoge niveau te houden wat men van ons gewend is. En dankzij de zeer gunstige ligging aan de N11 hebben we een geweldige uitvalsbasis voor heel Nederland. Met dit schitterende pand zijn we klaar voor de toekomst!”
 

Over Kewodak en Kewodak Service
Dakdekkerbedrijf Kewodak heeft zich al ruim 25 jaar gespecialiseerd in allerlei soorten daksystemen en toepassingen. De werkzaamheden omvatten diverse dakconstructies zowel in nieuwbouw als in renovatie. Kewodak voldoet aan alle strenge normen en eisen die door vakorganisaties en brancheverenigingen worden gesteld. Zo is het bedrijf lid van brancheorganisatie Vebidak en erkenninghouder van kwaliteitsstichting Dakmerk. Ook beschikt Kewodak over VCA- en KOMO procescertificaten, hetgeen inhoudt dat aan alle strikte veiligheidseisen wordt voldaan. Overtuigd van de kwaliteit van haar werk, biedt Kewodak minimaal 10 jaar garantie op haar dakconstructies.

Kewodak Service is de gespecialiseerde serviceorganisatie van Kewodak, die een 24-uursservice biedt aan haar klanten. Kewodak Service is onder andere verantwoordelijk voor daken die door dakdekkerbedrijf Kewodak zijn geconstrueerd. Naast eventuele reparaties worden ook dakonderhoud, dakinspecties en dakbeveiligingen – ook op daken van derden – uitgevoerd. Kewodak Service is gespecialiseerd in het totaaltraject van serviceverlening op dakbedekkinggebied: naast uitvoerende werkzaamheden behoren ook advisering en het ontwerp van dakconstructies tot het vakgebied van de organisatie. Met één vast aanspreekpunt en een vakkundig team garandeert Kewodak Service een continue service richting haar klanten. De afgelopen jaren kozen onder andere Omroepvereniging VARA, Rabobank, BMW Group Nederland, Amnesty International en Gemeente Alphen aan den Rijn al voor de diensten van Kewodak Service. =============================================================

 

 

 

Noot voor de redactie

 

Voor meer informatie en het opvragen van beeldmateriaal:

 

Kewodak Service B.V.

Frank Keijzer, directeur
Röntgenweg 14 (was: Kalkovenweg 58)
ALPHEN AAN DEN RIJN
Tel: 0172 – 43 21 42   e-mail: fkeijzer@kewodak.nl 
www.kewodak.nl en www.kewodakservice.nl

  

 

 

 

 

 Terug naar nieuwsoverzicht

Andere onderwerpen:
Dakreparaties  |  Daklekkage  |  Onderhoud dak  |  Dakonderhoud en service  |  Dakbeveiliging  |  Dakservice  |  Dakbeheer  |  Nieuws en informatie over isolatie en dakbedekking voor platte daken | Dakreparatie

Inspectie en onderhouds-
abonnement

  • periodieke visuele inspectie
  • grondige reiniging
  • kleine reparaties
  • heldere rapportage van elk dakbouwdeel
  • conditiemeting
  • advies over direct te nemen maatregelen
meer informatie   aanvragen

Aangenaam... Kewodak service!